Categories
Sin categoría

Comença el compte enrere…

Estem a pocs dies de la primera competició de la lliga i comença el compte enrere per les inscripcions, recordeu que l’últim dia serà el dijous 12 de Març.

És una oportunitat per treure els primers punts per la nova lliga i a mes a més no deixar passar els 50 punts extra que hi ha disponibles pels que corrin totes les curses.

La cursa Open del Cros de Rubí és una cursa ràpida pel circuit del bosc de Ca n’Oriol, us ho passareu molt be i a més a més segur que els vostres fills competiran amb el que podreu demostrar que no hi ha res més saludable que gaudir d’un matí en companyia d’altres corredors.

A més a més us avanço que hi haurà alguna sorpresa pels guanyadors ;-P

2 respostes a “Comença el compte enrere…”

Seria convenient que abans de fer la primera cursa d’una lliga es pugui consultar el reglament de la lliga (sistema de puntuació, categories, etc). També la data de la última cursa que dieu que serà al desembre. És a dir, saber la informació bàsica abans de començar.
Al marge d’això, moltes felicitats per la iniciativa. Segur que és un element més de motivació per a fer esport i salut!

Rafel, el mateix dia de la presentació oficial es va obrir aquesta web on pots trobar la informació que demanes. Si vas al menú podràs veure el reglament de la lliga amb el sistema de puntuació, on diu que només hi haurà una categoria i d’altra informació. Respecte a la última cursa s’està treballant en una cursa al final d’any totalment plana pel centre de Rubí que sigui atractiva.
T’esperem a totes les curses!!!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.